Skip to content

BMS Academy

Iedereen heeft recht op een goede opleiding

BMS Academy richt haar activiteiten op het realiseren van beveiligingsopleidingen en trainingen voor volwassenen boven de 18 jaar. BMS Academy biedt in samenwerking met VBOT Opleidingen een compleet pakket aan trainingen voor beveiligers in wording aangevuld door praktijk en (examen) trainingen. De meeste opleidingen worden aangeboden zowel klassikaal als digitaal.

De opleidingen worden verzorgd door ervaren en enthousiaste docenten in het opleidingscentrum van BMS Academy in ons pand in Badhoevedorp, uitgerust met de meest moderne apparatuur en hulpmiddelen zoals simulatie mogelijkheden.

De sympathieke veertiger Bülent Doğan, oprichter en eigenaar van BMS Security B.V., heeft BMS Academy opgericht vanuit zijn diepste overtuiging dat een goede opleiding de sleutel vormt tot een succesvolle toekomst.

Iedereen verdient respect en een tweede kans, dat is waar Bülent Doğan in gelooft. Volgens Bülent verdient iedereen het om respectvol behandeld te worden en heeft iedereen recht op een baan en een stabiele werkomgeving.

De levensfilosofie van Bülent wordt eens te meer uitgedrukt in de werkwijze van BMS Academy.

BMS Academy werkt volgens de normen en waarden zoals die voor BMS bedrijven bepaald zijn door de eigenaar/ oprichter Bülent Doğan:

  • Iedereen heeft recht op een goede opleiding
  • Een opleiding verhoogt de kansen op een goede baan en een gerespecteerde plaats in de maatschappij
  • Iedereen wordt bij BMS Academy respectvol en gelijkwaardig behandeld
  • Sociaal ondernemerschap staat bij BMS Academy hoog in het vaandel

De visie van BMS Academy is duidelijk en simpel:

In samenwerking met VBOT Opleidingen, onze docenten en praktijkopleiders richten we onze activiteiten op een growth driven beleid. Tussen nu en vijf jaar wil BMS Academy zich een leidende positie verschaffen tussen de aanbieders van vakopleidingen in de beveiligingssector.

BMS Academy is een sociale onderneming en helpt mensen met verminderde kansen op de arbeidsmarkt met het halen van een uitstekende praktische beveiligingsopleiding. Na het behalen van hun diploma kunnen de kersverse beveiligers direct aan de slag bij BMS Security en wanneer dat tijdelijk niet mogelijk is, krijgen ze een intensieve bemiddeling aangeboden bij andere bedrijven.

Een diploma van BMS Academy maakt het voor afgestudeerden mogelijk om zelfstandig in hun eigen onderhoud te voorzien en om een volwaardige plaats in de maatschappij in te nemen.